امروزه در جامعه شهر نشینی برای سکونت و محل کار بیشتر از برج ها و آپارتمان ها استفاده می شود که البته سختی ها و مشکلات خاص خود را جهت اداره نمودن، رسیدگی، تعمیر و نگهداری تاسیسات دارد و ساکنین آن نمی توانند شخصا به این امور رسیدگی کنند،
پس بهتر است جهت انجام امورات مربوط به ساختمان بایک شخص اعم از شخص حقیقی یا حقوقی قرارداد پیمانکاری ببندند که اصولا پیمانکار یک یا چند نیرو را به صورت روزانه یا آماده به خدمت برای ساختمان در نظر میگرد تا جهت چک نمودن و یا اختلال احتمالی در تاسیسات حاضر نمایید.
شما به عنوان کارفرما میتوانید موارد مختلف را جهت حفظ و نگهداری و تعمیر به پیمانکار بسپارید برای مثال موارد الکترونیک و برق ساختمان، آسانسور، تاسیسات استخر، سیستم های گرمایشی و سرمایش ساختمان، سیستم حریق و آتش نشانی، نگهداری از باغچه و نمای ساختمان و …. .
بسیاری از شرکت ها هستند که همه متخصصین فوق را دارا می باشند که به صورت دوره ای برای چک کردن ساختمان شما نیروهای خود را اعزام می نمایند، و شما میتوانید درخواست نمایید که یک کارگر به صورت دائمی در ساختمان برای رسیدگی به امور حاضر اختصاص دهند.
در قسمت موضوع قرارداد شما میتوانید تمام مواردی را که از پیمانکار جهت نظارت و نگهداری ساختمان انتظار دارید را درج نمایید ، همچنین در قسمت مبلغ قرارداد مبلغ کل قرارداد را درج کنید که در هرماه آن را تسویه میکنید .
یک دیدگاه بنویسید