مشاور حقوقی کیست و ویژگیهای او

نقش مشاور حقوقی چیست

مشاور حقوقی : هر دانش و حرفه ی تخصصی ای زیر و بم های خود را دارد ، به طوری که ریسک انجام آن توسط شخصی که تخصص صلاحیت لازم را ندارد بالاست .

فرض کنید شخصی نیاز به عمل جراحی قلب دارد . آیا  به جز پزشک متخصص که صلاحیت او به تائید سازمان نظام پزشکی رسیده است ، می تواند این عمل جراحی را به کسی بسپرد ؟

مثلا آیا اگر یکی از همسایگان ، خودش و چند نفر از اعضای خانواده چند بار عمل جراحی قلب داشته باشند ، میتوان عمل قلب را به آنها سپرد و یا با مشورت آنها ،خودمان آن عمل را انجام دهیم؟ طبیعتا پاسخ شما هم خیر است .

 

چرا باید از مشاور حقوقی کمک بگیریم

حال این سوال را در مورد وکالت یک پرونده قضائی می بریم .چرا بسیاری از افراد ، به جای مشاور حقوقی متبحر ، موضوع را از همسایگان و فامیل خود می پرسد؟ چرا بسیاری به اشتباه به وکلای مجرب دادگستری مراجع نمی کنند؟

یک دام بزرگی که بسیاری از افراد در آن می افتند و خسارات مالی ، جانی و حیثیتی زیادی را متحمل می شوند این است چون کلمات استفاده شده در قانون و رشته تخصصی حقوق با کلمات عرفی مانند مبایعه نامه ، کلاهبرداری ، اجاره ،سرقت، قرض ، ودیعه ، نزدیک هست ، این تصور وجود دارد که رشته حقوق و یا حرفه وکالت ، یک موضوع تخصصی نیست اما واقعیت چیز دیگری است .

هر یک از اصلاحات حقوقی ، احکام وشرایط قانونی و رویه های مختلف قضایی دارد که لزوما با تصور عرفی از آن یکی نیست و خصوصا در کشور ما به دلیل اینکه آگاه سازی و نظارت بر مجموعه هایی که مجوز ارائه خدمات حقوقی ندارند ، اشخاص زیادی قربانی این دام می شوند.

حال که تا حدی به اهمیت تخصصی بودن حوزه مشاوره حقوقی و وکالت دادگستری پرداختیم ، بررسی کنیم که مشاور حقوقی چه کسی است ؟

 

چرا باید از متخصص حقوقی کمک بگیریم

 

مشاور حقوقی کیست ؟

کدام یک از افراد زیر مشاور حقوقی هستند ؟

هر کسی که آماده پاسخ به سوال حقوقی ما باشد؟

شخصی که در فضای شهری و یا مجازی که تبلیغات مشاوره حقوقی رایگان را می کند؟

اقوام یا همسایه ما که چندین پرونده قضایی دارد و به اندازه چند پرونده شخصی ، تجربه دادگاه دارند.

مشاورین املاک و یا نمایشگاه های خرید و فروش اتومبیل مشاور حقوقی هستند ؟

ماده ۵۵ قانون وکالت ، برای هر کسی را که پروانه وکالت دادگستری نداشته باشد  و مشاوره حقوقی بدهد و یا خود را مشاور حقوقی معرفی کند تا شش ماه حبس درنظر گرفته است.

بنابراین مشاور حقوقی شخصی است که از کانون وکلای دادگستری و یا مرکز مشاوران قوه قضائیه ،پروانه وکالت دادگستری داشته باشد.

کانون وکلا بعد از اینکه دانش و تبحر یک شخص را از طریق آزمون های مختلف ، احراز کرد ، به او پروانه وکالت میدهد.

توصیه اکید ما این است ، صرفا از وکلای دادگستری ، مشاوره دریافت کنید ؟

 

ویژگی های مشاور حقوقی چیست

 

مشاور حقوقی آنلاین

با گسترده تر شدن تکنولوژی و سختی ها و هزینه های رفت و آمد ، فرهنگ استفاده از خدمات از راه دور افزایش یافت .

مشاوره حقوقی هم از این قاعده مستثنا نبود . اشخاصی که نیاز به بررسی یک موضوع حقوقی توسط یک وکیل متخصص دارند ، می توانند با تماس با یک وکیل دادگستری آنلاین خدمات حقوقی دریافت کنند . در قریب به اتفاق موضوعات ، کمک گرفتن از مشاور حقوقی آنلاین مفید است و اگر نیاز به مطالعه مدارک و اسناد باشد ، میتوان با ارسال فایل آنها ، قبل یا حین مشاوره ، وکیل مدارک را مطالعه کند.

مشاور حقوقی تلفنی

شما میتوانید ، موضوعات حقوقی خود را از طریق تلفن با مشاور حقوقی در میان بگذارید.  در مشاوره های از راه دور همیشه یک ریسک وجود دارد و آن اینکه شخصی که به شما مشورت می دهد ، صلاحیت ها و شایستگی مشورت حقوقی را نداشته باشد .

برای حل این موضوع پیشنهاد می کنیم یا به وکلای حقوقی ای که می شناسید مراجعه کنید و یا از طریق موسسات حقوقی دارای مجوز از کانون وکلای دادگستری ، این خدمات را دریافت کنید.

هزینه مشاور حقوقی

مشاوره حقوقی یک موضوعی تخصصی است و لازم است وکیل دادگستری ای که در آن حوزه متبحر است ، بتواند وقت خود را اختصاص دهد و با بررسی مدارک و اسناد ، بهترین مشورت را به متقاضی بدهد .  طبیعتا این موضوع نمی تواند رایگان صورت بگیرد  و رایگان بودن مشاوره حقوقی یک نشان ازآن است که این موضوع توسط وکیل دادگستری صورت نمی گیرد . برای آگاهی از هزینه مشاوره حقوقی ، به صفحه تعرفه خدمات مشاوره حقوقی مراجعه فرمائید.

 

مشاور حقوقی در شهر تهران

 

مشاور حقوقی تهران

افرادی که به مشاوره حقوقی حضوری نیاز دارند و به دنبال یک مشاور حقوقی شهر تهران هستند ، میتوانند به وکلای دادگستری شهر تهران  و یا به موسسات حقوقی مجاز مستقر در تهران مراجعه کنند .

عمده مشاورین حقوقی تهران ، در منطقه ۳ مستقر هستند .

برای دریافت وقت از وکیل و مشاور حقوقی در شهر تهران از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

چرا هر شرکتی باید مشاوره حقوقی داشته باشد ؟

 عدم تسلط‌ بر امور حقوقی در کسب‌وکارها یکی از چالش‌های مهم کلیه شرکت‌ها و استارتاپ‌هایی است که در ایران و سرتاسر جهان در حال فعالیت هستند. بیشتر تیم‌های کاری در امور فنی تخصص دارند و  دانش حقوقی لازم و کافی برای انجام امور حقوقی و شناخت قوانین و مقررات در این زمینه را ندارند.

از این رو لازم است که هر شرکتی برای انجام امور حقوقی خود از یک مشاور حقوقی کمک بگیرد.

 

مزیت مشاوره با حقوقدان برای شرکتها

 

کارشناس متخصص حقوقی و چالش‌های کسب‌وکارها

مشاور حقوقی و کارشناس متخصص می‌تواند به‌عنوان یک یاور مطمئن در کلیه مراحل کسب‌وکار همراه‌تان باشد. با کمک کارشناس امور حقوقی می‌توانید موانع احتمالی و چالش‌های گوناگونی را که در مسیر کسب‌وکارتان شکل می‌گیرد رفع کنید.

از چالش‌های مهمی که ممکن است برای شما پیش‌آید می‌توان به مواردی که در زیر فهرست شده است اشاره کرد:

فرایند ثبت شرکت

انعقاد قراردادهای گوناگون داخلی و خارجی

مسائل مرتبط با نظام مالیاتی حقوق تجارت الکترونیک

حفظ محرمانگی اطلاعات

حقوق مالکیت فکری

چالش‌های مرتبط با مسئولیت مدنی

قوانین مربوط به اداره کار و تامین اجتماعی

ارسال اظهارنامه و مکاتبات رسمی قضایی در زمان های مناسب

وغیره

تجربه کارشناسان حقوقی و مهارت و تخصصی که در زمینه تجارت دارا هستند قطعاً برای توسعه و انجام امور شرکت‌ها کارساز است و برای آینده کسب‌وکار شما مفید واقع خواهد شد.

 

استخدام مشاور حقوقی غیرحضوری و آنلاین

منابع مالی و نقدینگی  در شرکت های متوسط و کوچک با محدودیت بیشتری مواجه هست .

این موضوع از یک سو امکان جذب یک مشاور حقوقی تمام وقت را غیرمنطقی میکند و از سوی دیگر همین کمبود منابع نقدینگی ، شرکت را در مقابل ریسک های خارجی از جمله ریسکهای قانونی و حقوقی آسیب پذیر تر می کند .

ممکن است یک خسارت سنگین قراردادی که ناشی از تنظیم یک قرارداد بد ،حاصل شده باشد ، یک شرکت متوسط و کوچک را در معرض ورشکستگی قرار دهد .

بنابراین یک پیشنهاد به این شرکت ها استخدام یک مشاور حقوقی غیرحضوری یا آنلاین است . در این حالت هم شرکت هزینه بالایی برای مشاور حقوقی غیرحضوری پرداخت نمی کند و هم بسیاری از موضوعات را میتواند با همفکری و نظارت وکیل متخصص امور شرکتی حل کند .

در این شرایط با توجه به نیاز شرکت ، وکیل میتواند یک یا دو روز در هفته نیز در محل شرکت حاضر شود.

 

وکیل آگاه خوب برای شرکتها

 

مزایای داشتن کارشناس متخصص امور حقوقی

مشاوره در زمینه‌های گوناگون برای شرکت‌ها می‌تواند بسیار ارزشمند باشد. این مشاوره‌ها می‌تواند ابعاد بسیار وسیعی نظیر اوضاع و احوال حقوقی شرکت‌ها، پیش‌بینی اقدامات آتی شرکت‌ها، پیگیری امور جاری حقوقی، اقدامات حقوقی خاص، جلوگیری از دعاوی حقوقی احتمالی و… را در بر بگیرد.

یک شخص ثالث به‌عنوان مشاور حقوقی که از بیرون ناظر بر فعالیت‌های شرکت است، خیلی راحت‌تر می‌تواند زمینه‌های رشد و توسعه و موانع و ایرادات کلی را ببیند و درک کند. به‌همین دلیل برای انجام امور حقوقی در شرکت‌ها حتماً نیازمند یک مشاور حقوقی متخصص و کاربلد هستید.

اما می‌توان به‌صورت فهرست‌وار به برخی از مزایای مهمی که یک مشاور حقوقی در اختیار شما می‌گذارد اشاره کرد. این مزایا عبارتند از:

رسیدگی‌ به کلیه دعاوی و شکایت‌های پیش آمده

انجام امور مرتبط با شرکت‌ها

جلوگیری از جریمه‌های مالیاتی سنگین در امور کسب‌وکارها

کاهش ریسک‌های موجود برای سرمایه‌گذاری و امور بانکی

در نظر گرفتن کلیه حقوق و منافع شرکت در اخذ قراردادها

جلوگیری از خسارت‌های پُردردسر مالی و غیر قابل جبران

تنظیم قراردادهای کامل، جامع و روشن برای انجام تعهدات طرفین

رفع موانع و مشکلات گوناگون به ‌دلیل تسل کافی بر نقاط قوت و ضعف شرکت‌ها

سرعت‌یابی رفع مشکلات و چالش‌های موجود در شرکت‌ها

ارائه مشاوره‌های تخصصی برای عقد قراردادهای خارجی و داخلی

پیشگیری از ضررهای احتمالی در زمان عقد قرارداد

حفاظت از اطلاعات و داده‌های دیجیتالی

آشنایی شرکت با مباحث مربوط‌ به حقوق تجارت الکترونیک و…

 

کارشناس امور حقوقی سازمانها

نکاتی درباره کارشناس امور حقوقی که باید بدانید!

برای انجام امور حقوقی مرتبط با کسب‌وکار خود یک قرارداد مشاوره‌ای با یک مشاور حقوقی متخصص منعقد کنید.

این قرارداد، قراردادی است که کارفرما متناسب با آن می‌تواند فرد یا افرادی را برای انجام مشاوره در ساعات، روز یا ایام خاصی برای سر و سامان بخشیدن به کارها احضار کند. یک قرارداد مشاوره‌ای از نظر شباهت با قراردادهای استخدامی و کاری دارای وجه‌های مشابه زیادی است ولی تفاوت‌های آشکار زیادی هم در بندهای گوناگون آن دیده می‌شود.

بنابراین به‌خاطر داشته باشید که حتماً در مفاد قرارداد، خواسته‌های خود را از مشاور حقوقی ذکر کنید. یک مشاور امور حقوقی خبره می‌تواند کسب‌وکار شما را به بهترین سمتی که باید برود رهنمون سازد.

و در آخر…

کلیه کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ برای انجام امور حقوقی خود می‌توانند از یک مشاور حقوقی برای انعقاد قراردادها، جلوگیری از دعاوی حقوقی، پوشش مقررات و قوانین مربوطه در حیطه کاری و… کمک بگیرند. یک کارشناس با دید استراتژیک و واقع‌گرایانه‌ای که نسبت به کسب‌وکار شما دارد در تصمیم‌گیری‌ها، توصیه‌های کارآمدی را به شما ارائه خواهد داد.

پیشنهاد ما به کلیه صاحبان حرف و مشاغل گوناگون برای جلوگیری از بروز اختلالات و موانع احتمالی در مسیر کاری‌شان، کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی متخصص است تا حرفه‌ای‌تر به مسیر خود ادامه بدهند.

موسسه حقوقی اترس با دارا بودن بخش های و دپارتمان های تخصصی مختلف ، آماده معرفی بهترین مشاوران حقوقی هست.

با ما در ارتباط باشید.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند