تماس با وکیل دادگستری
وکیل دادگستری شخصی است که از کانون وکلای دادگستری و یا مرکز وکلای قوه قضائیه پروانه وکالت اخذ نموده باشد و شماره پروانه داشته باشد.
وکیل دادگستری کیست ؟
افراد مختلف جامعه خصوصا فعالان اقتصادی برای دریافت خدمات حقوقی از وکیل دادگستری ، همواره در جستجوی یک وکیل قابل اعتماد هستند.
خیلی از متقاضیان دریافت خدمات حقوقی سردرگم می شوند و در معرض فریب سودجویان قرار می گیرند در این مقاله سعی داریم ، سهمی اندکی در افزایش آگاهی متقاضیان خدمات حقوقی شهروندان در انتخاب وکیل داشته باشیم.
ممکن است در عرف جامعه به هرکسی که فارغ التحصیل حقوق باشد ، اشتباها وکیل و یا وکیل دادگستری گفته شود اما تحصیلات حقوقی شرط لازم و نه کافی برای وکیل بودن است بنابراین شخصی حتی اگر فارغ التحصیل دکتری حقوق باشد ، ممکن است وکیل دادگستری نباشد.
وکیل دادگستری شخصی است که دارای پروانه وکالت دادگستری است . مطابق قانون دو مرجع رسمی وجود دارند که امکان صدور پروانه وکالت دادگستری دارند ؛ کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضائیه . پس وکیل دادگستری کسی است که از کانون وکلای دادگستری و یا مرکز وکلای قوه قضائیه پروانه وکالت اخذ نموده باشد و شماره پروانه داشته باشد
راه تشخیص وکیل دادگستری چیست؟
همواره یکی از بهترین راههای راستی آزمایی و استعلام صحت ، مراجعه به سایت های رسمی است. با توجه به اینکه تقریبا هر استان، کانون وکلای دادگستری خود را دارد ، سایت های هر یک از کانون ها صرفا اطلاعات وکلای دادگستری عضو آن کانون را نشان می دهند و نام وکلای دادگستری سایر کانون ها در آنها قابل استعلام نیست.
به عنوان مثال نام یک وکیل عضو کانون وکلای دادگستری مرکز ، در سایت کانون وکلای دادگستری اصفهان قابل مشاهده نمی باشد .
برای رفع این مشکل پیشنهاد ما این است که نام وکلای دادگستری کل کشور که عضو کانون های وکلای دادگستری مختلف هستند را از طریق سایت صندوق حمایت وکلا استعلام کنید.
همچنین وکلای دادگستری عضو مرکز وکلای قوه قضائیه از طریق سایت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه قابل استعلام هستند. به عبارت دیگر میتوان گفت اگر نام شخصی در هیچ یک از این دو سایت نبود ، آن شخص وکیل نمی باشد
تفاوت وکیل دادگستری با وکیل مدنی
وکیل مدنی شخصی است که به موجب وکالت تنظیم شده در دفترخانه ، در خصوص موضوع یا موضوعات مشخصی اختیار اقدام به وکالت را دارد . مثلا شخصی برای فروش اتومبیل خود و یا پیگیری امور فارغ التحصیلی از دانشگاه ، به برادر خود وکالت محضری می دهد .
نکته مهم این است که وکیل مدنی نمی تواند با وکالت محضری خود در دادگستری اقدامی کند به عبارت دیگر وکالت محضری در بیشتر مراجع قابل قبول است اما در دادگستری مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
در دادگستری صرفا وکیل دادگستری و با وکالت دادگستری می تواند از سوی موکل خود اقدام کند.پس هر شخصی که دارای سلامت عقل باشد را میتوان در دفترخانه به عنوان وکیل مدنی انتخاب نمود اما وکیل دادگستری صرفا کسی است که پروانه وکالت دادگستری از کانون وکلای دادگستری و یا مرکز وکلای قوه قضائیه داشته باشد
تفاوت وکیل پایه یک و کارآموز وکالت
وکیل دادگستری ، وکیل پایه یک دادگستری و کارآموز وکالت چه تفاوتی دارند
وکیل دادگستری در معنی عام خود شامل وکیل پایه یک دادگستری و کارآموز وکالت می گردد و در معنی خاص تر و دقیق تر فقط شامل وکیل پایه یک دادگستری می شود .
کسانی می توانند در آزمون وکالت شرکت نمایند که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته حقوق یا رشته های مرتبط باشند.درصورت قبولی در این آزمون ، وارد دوره ی کارآموزی می گردند و پس از طی کردن دوره کارآموزی پس از قبولی در یک آزمونی به نام اختبار و
ادای سوگند وکالت ، پروانه وکالت پایه یک دادگستری را اخذ می کنند.مطابق آیین نامه لایحه اصلاحی قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۴ مدت کارآموزی ۱۸ ماه بود اما در آیین نامه همین قانون که در سال ۱۴۰۰ تصویب شد کارآموزی به سه مرحله تقسیم شد .
در نتیجه کارآموز وکالت پس از طی موفق دوره کارآموزی و قبولی در آزمون اختبار و ادای سوگند وکالت ، وکیل و یا وکیل پایه یک دادگستری می گردد
حضور وکیل پایه یک در پرونده
آیا حضور وکیل پایه یک در پرونده همواره مفید تر از کارآموز وکالت است
بسیاری از افراد غیرحقوقی تصور میکنند عملکرد وکیل پایه یک لزوما از کارآموز وکالت بهتر است. این صحیح است که در بیشتر موارد، تجربه بیشتر وکیل باعث عملکرد بهتر در پرونده می گردد اما این گزاره همیشه صحیح نیست .
در بسیاری از پرونده های قضایی ، به دلیل پیچیده نبودن موضوع آنها ، فاکتور پیگیری ، عامل موثری نسبت به تجربه وکیل به شمار می رود .در چنین پرونده هایی ، وکیل با تجربه تر ، به دلیل مشغله های بیشتر، امکان پیگیری های متعدد را ندارد در حالیکه کارآموز وکالت با توجه به مشغله کمتری که دارد می تواند به دفعات و در فواصل زمانی کمتری پیگیری های پرونده را انجام دهد .
به ویژه اینکه کارآموز وکالت ممکن است انگیزه بیشتری برای پیروزی داشته باشد.
موسسه حقوقی اترس توانسته است با ترکیب صحیح تجربه وکلای دادگستری با تجربه تر و پیگیری بیشتر وکلای دادگستری جوان تر ، از تجربه وکلای پیش کسوت برای افزایش دقت و از پیگیری بیشتر وکلای جوان برای افزایش سرعت پرونده ها استفاده نماید
وکیل متبحر و متخصص
از کجا بدانیم که یک وکیل در حوزه مربوطه متبحر و متخصص است
حقیقتا تشخیص میزان تبحر و تخصص وکیل در یک موضوع خاص خصوصا از سوی شخصی که خود وکیل نیست اگر نگوییم محال است ، واقعا دشوار است . تجربه ما در موسسه حقوقی اترس نشان داده است که یک وکیل در بهترین حالت نمی تواند در بیش از سه حوزه مسلط باشد.
اخیرا دانشگاه زیر مجموعه کانون وکلای دادگستری مرکز اقدام به برگزاری دوره های وکالت تخصصی نموده است که برای ارزیابی بهتر می بایست منتظر خروجی های آن بود.
در سراسر جهان ، موسسات حقوقی مجاز ریسک های متقاضیان خدمات حقوقی را در مورد پیدا کردن وکیل دادگستری متخصص کاهش میدهند .
برای آگاهی از تفاوت موسسه حقوقی مجاز و موسسه حقوقی غیر مجاز میتوانید به این مقاله ما مراجعه نمایید.
شخصی که متقاضی خدمات حقوقی است به یک موسسه حقوقی مجاز مراجعه می کند و موضوع خود را به آن موسسه حقوقی مجاز می سپارد .
هزینه وکالت وکیل دادگستری
هزینه وکالت وکیل دادگستری یکی از پرسش های مخاطبین ما است. هر پرونده با توجه به شرایط و نکاتی که دارد میبایست مورد بررسی کامل قرار گیرد .
موسسه حقوقی اترس تعرفه های خدمات خود را به صورت شفاف مطرح کرده است و می توانید در صفحه مربوط هزینه خدمات حقوقی را ملاحظه فرمائید.
شماره وکیل دادگستری
همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل دادگستری موسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .
همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک هماهنگی های لازم را انجام دهید.
همچنین میتوانید از طریق صفحه درخواست مشاوره حقوقی و تکمیل فرم مربوطه به صورت آنلاین هماهنگی لازم را انجام دهید
نتیجهگیری :
موسسه حقوقی مجاز ،با توجه به وکلای مختلف متخصصی که در اختیار دارد ، موضوع مربوطه را به یک وکیل متبحر و متخصص در آن موضوع می سپارد و در این بین نظارت های لازم را انجام می شود و مانع از این می شود که اشخاص برای پیدا کردن وکیل متخصص دچار آزمون و خطا شوند و متحمل هزینه های جبران ناپذیر مادی و معنوی گردند
دوره ی کار آموزی وکالت یک سال و نیم میباشد که وکیل کار آموز تحت نظر وکیلی با تجربه تحت نام وکیل سرپرست دوره ی
کار آموزی خود را تکمیل میکند
در برخی جرایم مهم کیفری وکیل تسخیری وکیلی است که وکالت متهمی که توانایی گرفتن وکیل خصوصی و همچنین
عدم توانایی دفاع از خود را ندارد، بر عهده میگیرد
بر اساس آیین نامه قبلی یک سال و نیم و بر اساس ماده ۵۴ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۴۰۰ یکسال و سه ماه است
برچسب های مرتبط
وکیل خوب منطقه یک
فرم ثبت درخواست وکیل در منطقه یک تماس با وکیل منطقه ۱ تهران وکیل منطقه یک تهران با توجه به
وکیل ملکی تهران
فرم ثبت درخواست تماس با وکیل ملکی تهران تماس با وکیل ملکی تهران وکیل ملکی تهران یک وکیل دادگستری است
وکیل تهران
وکیل تهران : در کشور ما مانند بیشتر کشورها، صلاحیت وکلای دادگستری سرزمینی است . یعنی شخصی که پروانه وکالت