موسسه حقوقی اترس
نحوه شکایت از موسسه مهاجرتی

نحوه شکایت از موسسه مهاجرتی

شکایت از موسسه مهاجرتی :  موسسات مهاجرتی به مجموعه هایی گفته میشود که در جهت مهاجرت به کشورهای دیگر از جنبه کاری یا تحصیلی به کمک افراد آمده و تا انتهای مسیر همراه آنها خواهند بود.

امروزه با بالا رفتن تب مهاجرت در کشور ما، شاهد ظهور بسیاری از این موسسات در سراسر کشور هستیم. بازار داغی که در این میان وجود دارد فضایی را نیز برای افراد سودجو فراهم کرده است تا با استفاده از ابزارهای مختلف و گمراه کننده دست به کلاهبرداری بزنند.

اگر شما بزه دیده چنین جرایمی قرار گرفتید لازم است که برای جبران خسارت خود و همچنین جلوگیری از ادامه کار این قبیل موسسات دروغین و غیرقانونی از طریق مراجع قضائی شکایت کنید تا حقوق تضییع شده خود را احیا نمایید.

به این صورت هم به حقوق خود خواهید رسید و هم از به دام افتادن افراد دیگر جلوگیری خواهید کرد. برای این کار نیاز به راهنمایی و مشاوره حقوقی از وکلای پرونده کلاهبردای متخصص خواهید داشت.

 

 

کلاهبرداری موسسات مهاجرتی

کلاهبرداری یکی از جرایم مهم در تمامی کشورها هست که برای جلوگیری از آن از سوی قانونگذار جرم انگاری شده است.

برای ارتکاب کلاهبرداری لازم است که مجرم اقدام به انجام مانور متقلبانه کند و از این طریق اموالی را به صورت نامشروع به دست آورد.

استفاده از عنوان موسسه مهاجرتی یک مانور متقلبانه میباشد زیرا که در صورت بیان این عنوان مجاز و قانونی بودن آن در ذهن افراد متبادر میشود.

اما اگر بزه دیدگان از غیرمجاز و غیرقانونی بودن آن موسسه اطلاع داشته باشند دیگر مانور متقلبانه ای وجود نخواهد داشت و جرم ارتکابی از سوی موسسه غیرمجاز کلاهبرداری نخواهد بود.

برای شکایت از موسسه مورد نظر خود بهتر مشاوره حقوقی کیفری دریافت کنید تا وکیل متخصص عنوان مجرمانه صحیح را به شما اعلام نماید.

 

موسسات مهاجرتی معتبر را چگونه تشخیص دهیم؟

همانطور که بیان شد معمولا برای مهاجرت از دو جهت تحصیلی و کاری اقدام خواهد شد. موسسات مهاجرتی برای اخذ ویزا تحصیلی افراد از طرق قانونی باید اقدام نمایند.

برای این کار تمامی خدمات ارائه شده از سوی ایشان باید زیر نظر وزارت علوم صورت گرفته شده باشد. سالانه لیست موسسات مهاجرتی مجاز و قانونی از سوی وزارت علوم به همه مردم اعلام میشود که میتوانید برای استعلام از اعتبار موسسه مورد نظر در آن لیست جست و جو نمایید.

مهاجرت به صورت کاری به کشورهای دیگر نیز یکی از شایع ترین خدمات این موسسات میباشد. نکته قابل توجه برای بررسی مجوزهای قانونی یک موسسه مهاجرتی این است که باید شخصی که به انجام امور شما میپردازد وکیل پایه یک دادگستری باشد که در این صورت میتوانید با استعلام شماره پروانه وی در سایت کانون وکلای دادگستری استعلام نمایید.

روشهای رایج موسسات مهاجرتی برای کلاهبرداری

آشنایی با معمول ترین روشهایی که وکیل کلاهبرداری در خصوص موسسات مهاجرتی به شما بیان میکند این امکان را برای شما فراهم میکند تا پیش از بزه دیدگی آنرا شناسایی کرده و از بروز خسارت و ضرر به خود، جلوگیری نمایید. برخی از آنها به عبارت زیر هستند:

دریافت تضمینی ویزا

تمامی پرونده های مهاجرتی برای بررسی نزد افسر مهاجرتی قرار میگیرد و این اقدام حتی از سوی موسسات نیز روند عادی خود را طی میکند.

برای پرونده های مهاجرتی نیز شرایط یکسانی وجود دارد که افسر مهاجرتی آنها را احراز کرده و سپس ویزا صادر مینماید. پس موسسه ای که تضمین صد درصدی برای صدور ویزای شما میدهد از تبلیغات دروغین استفاده کرده و میتواند کلاهبردار باشد.

 

پیشنهادات کاری در کشور مقصد به صورت جاب آفر

پیشنهادات کاری واهی که از طریق موسسات کلاهبردار به افراد میشود از رایج ترین شگردهای کلاهبرداری هست.

شرکتهای خارجی بدون دریافت اجازه از سوی مراجع قانونی خود امکان استخدام مهاجرین را نخواهند داشت اما وعده های غیر واقعی به شما از سوی موسسات منتهی به دریافت وجوه زیادی خواهد بود که هیچ نتیجه ای نخواهد داشت.

دریافت ویزا به صورت فوری

دریافت ویزای قانونی مانند هر اقدام دیگری نیاز به بررسی های لازم از سوی مراجع قانونی و صالح در این زمینه دارد که زمان بر است.

اما عجله افراد سبب میشود که سودجویان با بیانات دروغین خود که مبتنی بر دریافت ویزای فوری هست از آنها کلاهبرداری کنند.

 

 

حواسمان به کلاهبرداری اینترنتی و پیامکی باشد

مراحل شکایت از موسسه مهاجرتی در دادگاه

 

اهمیت استفاده از وکیل برای شکایت از موسسه مهاجرتی

حال با تمام این تفاسیر ممکن است در دام یکی از روشهای کلاهبرداری موسسات غیرقانونی بیفتید. برای اینکه بتوانید احقاق حقوق خود را از مراجع قضائی بخواهید باید در این مراجع، اقامه دعوای کیفری نمایید.

مهمترین نکته شکایت از موسسه مهاجرتی در تنظیم شکوائیه و اثبات جرم از سوی متهم اشراف به قوانین و مقررات کیفری میباشد. وکلای پایه یک کیفری میتوانند با تسلطی که به قوانین و مقررات جزائی دارند و همچنین تجربه کافی در این زمینه به خوبی این اقدام را انجام داده و اثبات جرم، مجرم را با استفاده از کراجع قضائی به سزای عمل خود برسانند.

 

نحوه و مراحل شکایت از موسسه مهاجرتی

شکایت از موسسه مهاجرتی با شکایت از افراد دیگر تفاوت چندانی ندارد و تنها تفاوت آن در محوه اثبات جرم در جلسات رسیدگی و ارائه مدارک میباشد. مراحل شکایت از آنها تا انتهای مسیر به شرح ذیل است:

 

  • تنظیم شکوائیه و تقدیم آن به مرجع قضائی
  • ارائه مدارک و مستندات جرم
  • بیان دفاعیات کتبی و شفاهی
  • مراجعه به اجرای احکام کیفری

 

نتیجه گیری

بررسی سایت و مجوزهای قانونی موسسات مهاجرتی از مهمترین  اقداماتی هست که باید پیش از ارائه اطلاعات شخصی به آنها صورت بگیرد.

در صورت بزه دیدگی و کلاهبرداری نیز میتوانید حقوق خود را از طریق شکایت از موسسه مهاجرتی مراجع کیفری احیا کرده و از ادامه فعالیت آن موسسات غیرمجاز جلوگیری نمایید.

دیدگاه ، نظر و یا سوال حقوقی خود را بنویسید.
وکیل متخصص حوزه مربوطه پاسخ شما را میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *