وکیل ورشکستگی شرکت

وکیل ورشکستگی

تماس با وکیل ورشکستگی تجاری

وکیل ورشکستگی در موسسه حقوقی اترس ، وکیل پایه یک دادگستری متخصص پرونده های تجاری و شرکتی میباشد.

یکی از مشکلات حقوقی و تهدیداتی که برای تاجران و شرکتهای تجاری همواره وجود دارد مسئله ورشکستگی میباشد. در اصل ورشکستگی به معنای عدم توانایی در پرداخت بدهی ها میباشد که منجر به انحلال شرکت یا پایان یافتن کار تاجر خواهد شد.

ورشکستگی تنها با حکم دادگاه است که اثبات میشود و هر شرکت یا تاجری که توان پرداخت برخی از دیونش را نداشته باشد ورشکسته نیست و در ابتدا با صدور حکم توقف وی آغاز میشود.

پس از صدور حکم توقف دیگر حق انجام هیچ عملیات تجاری را نخواهد داشت تا دادگاه دارایی ها و بدهی ها را مورد بررسی قرار دهد.

اثر ورشکستگی اگر برای خود تاجر باشد بر روی خود شخص  و زمانی که شرکت تجاری باشد بر مدیر یا مدیران آن اعمال خواهد شد. زمانی که اثر حکم ورشکستگی شرکت را بر مدیر یا مدیران مورد بررسی قرار میدهیم به میزان اهمیت استفاده و راهنمایی گرفتن از وکیل دادگستری پی خواهیم برد.

وکیل ورشکستگی به شما این امکان را میدهد تا در روند رسیدگی متحمل هزینه های سنگین دادرسی نباشید و در نتیجه این حکم اعتبار تجاری خود را از دست ندهید.

وکیل ورشکستگی کیست؟

وکیل به کارشناسان حقوقی گفته میشود که دارای مجوز کار از کانون وکلای دادگستری یا قوه قضائیه باشند. حال این افراد با توجه به دانش تخصصی و تجربه ای که دارند حوزه ای را برای فعالیت کاری خود انتخاب میکنند.

از آنجایی ورشکستی در قانون تجارت پیش بینی شده است و به صورت کلی زیر مجموعه حقوق تجاری کشور ایران محسوب میشود، وکیل تجاری هست که در این حوزه به فعالیت میپردازد.

اما باید توجه داشته باشید که هر وکیل تجاری، وکیل ورشکستی محسوب نمیشود و برای فعالیت در این زمینه به خصوص باید نسبت به قوانین و مقررات خاصی که در این زمینه از سوی قانونگذار وضع شده است اشراف داشته و همچنین در دعاوی مربوط به ورشکستگی تجربه کافی را داشته باشد.

تسلط به رویه قضایی دادگاه های مربوط به صدور حکم ورشکستگی این امکان را به وکیل میدهد تا با تاکید بر مواردی که برای قاضی دارای اهمیت است حکمی که ممکن است از دادگاه صادر شود را پیش بینی کرده و تدابیری بیاندیشد که تا حداکثر ممکن منافع موکل خود را حفظ نماید.

بهترین وکیل ورشکستگی

وکلای زیادی هستند که در این زمینه فعالیت میکنند اما برای اینکه بتوانیم بهترین وکیل ورشکستگی را بشناسیم بهتر است که به مهمترین ویژگی های این افراد پی ببریم تا در زمان انتخاب بین بین چندین وکیل انتخاب درستی داشته باشیم.

تسلط به قوانین و مقررات ورشکستگی:

مهمترین قوانینی که وکیل فعال در این حوزه باید نسبت به آن تسلط کافی داشته باشد در ابتدا قانون تجارت است که به تعریف ورشکستگی پرداخته و دوم قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی که شرایط تصفیه را بیان میکند. وکیل در این قسمت باید با تفسیر مواد قانونی به نفع موکل خود اقدام کرده تا کمترین ضرر متوجه او شود.

تجربه فعالیت در دعاوی ورشکستگی

به طور کلی در مسائل حقوقی آنچیزی که در کتاب ها و مقالات حقوقی نوشته شده است تفاوت زیادی با رویه قضایی دادگاه ها دارد. به همین دلیل است که یکی از نشانه های مهم برای بهترین وکیل ورشکستگی حضور فعال و تجربه کار در این دسته از دعاوی میباشد زیرا که از این طریق علاوه بر دانش نظری، وکیل به دانش عملی نیز دست پیدا میکند.

بهترین وکیل ورشکستگی تهران

انواع ورشکستگی

قانون تجارت ورشکستگی را عدم توانایی وکیل در پرداخت دیون خود بیان میکند. حال با توجه به اینکه منشا اصلی این عدم توانایی چه چیزی هست میتوان آنرا به سه بخش دسته بندی کرد.

ورشکستگی عادی:

در این بخش شخص تاجر هیچگونه تقصیر یا تقلبی را مرتکب نشده است و تنها در نتیجه یک اتفاق متحمل ضررهای هنگفتی گشته است که باعث بیشتر شدن بدهی ها از دارایی وی گشته است.

برای مثال تاجری پیش از شیوع بیماری کرونا برای تاسیس یک شهربازی اقدام کرده و برای خرید وسایل از چک استفاده کرده است. با ورود بیماری کرونا تا مدت دو سال هیچ درآمدی نداشته و در نتیجه به دلیل عدم توانایی پرداخت ورشکسته خواهد شد.

ورشکستگی به تقصیر:

در این نوع از ورشکستگی شخص تاجر اقدامی انجام داده است که در نتیجه آنها زمینه ورشکستگی به وجود آمده و مقصر این اتفاق معاملات یا هزینه های مازاد وی میباشد.

موارد تقصیر تاجر در قانون تصریح شده است اما برای نمونه میتوان گفت که اگر تاجری بیشتر سرمایه خود را صرف معاملاتی کرده باشد که در عرف تجارت پر ریسک محسوب شده یا منوط به یک اتفاق محض میباشد، ورشکسته به تقصیر شناخته میشود حکم ورشکستگی بر علیه وی صادر خواهد شد.

ورشکستگی به تقلب:

مواردی که تاجر ورشکسته به تقلب شناخته میشود در قانون تصریح شده است و از آنجایی که این عنوان از عناوین مجرمانه میباشد باید یکی از اقدامات زیر حتما از سوی تاجر صورت گرفته باشد.

مفقود کردن دفاتر تجاری

مخفی کردن قسمتی از دارایی خود

انجام معاملات صوری

مدیون قلمداد کردن خود به میزان بیشتر از میزان واقعی

هزینه وکیل برای انجام امور ورشکستگی شرکت

وکلا با توجه به اینکه خدمات حقوقی مختلفی در این زمینه از قبیل تنظیم لایحه دفاعیه، قبول پرونده و دفاع در دادگاه، ارائه مشاوره حقوقی و… انجام میدهند هر یک از این موارد مبالغ مختلفی را در بر میگیرد.

موسسه حقوقی اترس یکی از موسسات مجاز در شهر تهران است که به صورت تخصصی در زمینه شرکتهای تجاری و امور مربوط به ورشکستگی آنها با استفاده از وکلای مجرب به فعالیت میپردازد.

برای اطلاع از میزان حق الوکاله وکلای اترس هم میتوانید با یکی از شماره تماس هایی که در انتهای صفحه قرار گرفته است تماس بگیرید و هم میتوانید به بخش تعرفه خدمات حقوقی در صفحه اصلی مراجعه نمایید.

شماره وکیل برای پرونده ورشکستگی

همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل ورشکستگی در دپارتمان امور حقوقی شرکت ها  موسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .

همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی هماهنگی های لازم را انجام دهید.

 

نتیجه‌گیری :

در نتیجه باید گفت که به دلیل بار مادی و معنوی که ورشکستگی برای یک تاجر دارد و اینکه در صورت وجود برخی از شرایط عناوین مجرمانه برای وی در نظر گرفته میشود بهتر است که برای انجام امور پیچیده خود در دادگاه از وکیل ورشکستگی استفاده کرده تا ایشان با تخصص و تجربه خود به بهترین شکل اقدامات لازم را در زمان مشخص انجام دهند.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند