شما به عنوان صاحب کالا یا خدمات چون میخواهید برند و نام تجاری خود را به دیگری منتقل کنیم باید بسیار دقت نمایید مثلا در هنگام انعقاد قرارداد نمایندگی ببینید چه نوع از نمایندگی را به شخص میدهید ؟
آیا فقط تولید آن را میدهید، فروش آن را میدهید یا صرفا توزیع و…. آن را که این نورد باتوجه به سیاست های هر صاحب کالا و خدمات متفاوت است.
تکجه کنید آیا که میخواهید شخصی باشد که بتوانید بر او نظارت نمایید؟ در این جهت میتوانید حق انتقال این موضوع را از وی سلب نمایید و همچنین میتوانید در شروط قرارداد برای خود حق نظارت دوره ای بر کیفیت قابل ارائه داشته باشید و در صورتی که این موارد از معیارهایی که در قرارداد آمده است کاسته شده باشد حق فسخ قرارداد یا الزام به ارائه آن داشته باشید البته که میتوانید در این امر از یک وکیل متخصص امور قرارداد کمک بگیرد که در قرارداد وجه التزام متفاوت در نظر بگیرد مثلا بار اول اخطار ، بار دوم جریمه و…. .
همچنین اگر گیرنده این موضوع هستید میتوانید در قرارداد تصریح کنید کلیه امور مالی مستقل از مجموعه اصلی دارید،،مبلغ کل قرارداد را پرداخت نمودید ک دیگری نباید پرداخت نمایید.
اختیار داشتن نمایندگی های غیر مستقر مثلا در نمایشگاه ها و یا چرخشی در شهرهای مختلف داشته باشید همچنین تصریح کنید مواد اوليه خود تهیه میکنید و….. .
همانطورکه میدانید این قرارداد به دلیل تخصصی بودن و چند بعدی بودن آن و همچنین اینکه شما اعطاکننده هستید یا گیرنده میتواند وجوه متفاوتی داشته باشد ما به شما پیشنهاد میکنیم از يک وکیل معتمد در نگارش و انعقاد این قرارداد کمک بگیرید البته ما برای آشنایی شما نمونه قرارداد اعطای نمایندگی آورده ایم.
یک دیدگاه بنویسید