قرارداد پیمانکاری اصولا برای اموری که به صورت پروژه ای و محدود است استفاده میشود که در اکثر زمینه و حرفه ها نیز میتوان این قرارداد را منعقد نمایید ، در قرارداد پیمانکاری شما به عنوان کارفرما انجام یک کاری را به پیمانکار محول می نمایید ودیگر مسئولیت قانونی در قبال کارگران مشغول در آن پروژه ندارید برای مثال پیمانکار موظف به بیمه نمودن ، پرداخت حقوق، پرداخت سنوات ، تهیه وسایل ایمنی کار و… برای کارگران می باشد .
در قرارداد پیمانکاری شما میتوانید به عنوان کارفرما در قرارداد شرط نمایید که انجام تمامی امور باید تحت نظارت شخصی که مورد تایید شما می باشد صورت بپذیرد.
در قرارداد پیمانکاری میتوانید بسته به نوع قراداد الزاماتی را برای کارفرما و پیمانکار درج نمایید، همچنین در موضوع قرارداد پیمانکاری باید به صورت دقیق و کامل تمام مواردی که مدنظرتان هست درج شود تا از اختلافات آتی جلوگیری نمائید.
برای انجام صحیح و به موقع قرارداد ، شما به عنوان کارفرما میتوانید در قراردادتان ضمانت اجرا متناسب قراردهید برای مثال یک زمان مشخص یک ماهه را برای انجام قرارداد مشخص نمایید و به ازای هر روز دیرکرد مبلغی را بابت خسارت درج نمایید.
یک دیدگاه بنویسید