قرارداد واگذاری حواله خودرو
برای راحتی همراهان گرامی فایل نمونه قرارداد واگذاری حواله خودرو ، توسط تیم تنظیم قرارداد موسسه حقوقی اترس در فرمت ورد تهیه و برای دانلود در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است . چنانچه برای این سوالات و نکاتی مد نظر شما هست ، توصیه میگردد
با تیم متخصص تنظیم قرارداد موسسه اترس در تماس باشید.
درباره قرارداد واگذاری حواله خودرو
در حال حاضر در کشور ما با توجه به اینکه پیش خرید خودرو از شرکت ،قیمت کمتری به نسبت به بازار دارد خیلی افراد تمایل دارند برای اینکه بتوانند بدون فشار کمتر صاحب خودرو شوند یا گاهی اوقات برای حفظ ارزش پولشان انتخاب میکنند که با پرداخت مبالغی ای به صورت اقساط در طی گذر مدت زمانی صاحب خودرو شوند پس با قراردادی که با کمپانی خودرو سازی میبندند و برگه ای به اسم حواله خودرو دریافت میکنند که نشاندهنده مالکیت آنها بر خودرو است حال در طی این مسیر با توجه به اینکه ممکنه مدت زمانی طول بکشد افراد به دلایل مختلف اقدام به فروش حواله خودرو خود می نمایند که در واقع خودروی که قراراست مالک شوند را به دیگری منتقل میکنند، که در این نوع از قرارداد انتقال یا واگذاری حواله خودرو توجه به چند نکته ضروری است ؛
در این قرارداد اگر گیرنده(خریدار) حواله هستید حتما توجه نمایید که انتقال دهنده(فروشنده) حتما مالک حواله باشد شما باید به دقت مدارک ایشان را بررسی نمایید که اگر انتقال دهند وکالت از مالک دارد حتما اختیارات وکالتنامه اش را چک نمایید تا اختیار انتقال و فروش حواله را داشته باشد همچنین در این صورت حتما مطمئن شوید اختیار اخذ ثمن (مبلغ) معامله را داشته باشد.
مراقب کلاهبرداری در قالب انتقال حواله خودرو باشید
وقتی شما یک خودرو خریداری میکنید ، به صورت فیزیکی خودرو را رویت می کنید و از وجود آن مطمئن می شوید اما در انتقال حواله خودرو وضع متفاوت است.
در ابتدا می بایست از اصالت اسناد و جعلی نبودن آن از طریق استعلامات ضروری ،مطلع شوید همچنین برای دوری از کلاهبرداری می بایست اطمینان حاصل کنید که شخصی که قصد واگذاری حواله خودرو را دارد و پول را از شما دریافت می کند ، مالک آن باشد و بعدا با اتهامات مشارکت در انتقال مال غیر و استفاده از سند جعلی مواجه نشوید.
با توجه به اینکه اقدامات اولیه در جلوگیری از متواری شدن متهم بسیار اهمیت دارد ، پیشنهاد می کنیم در صورتیکه با یکی از جرایم مربوط به حواله خودرو روبرو شدید ، موضوع را به سرعت و به و کمک وکلای متخصص امور کیفری پیش ببرید.
نکته دیگر که باید توجه نمایید شرایط پرداخت و مشخص نمودن مبلغ معامله در قرارداد می باشد .
نکته بسیار مهم در این قرارداد این است که در قرارداد تصریح شود با امضا این قرارداد انتقال دهند (مالک) کلیه حقوق ، ادعا و هرآنچه متصور است از خود سلب و ساقط نموده و همه حقوق خویش را به طور کامل دریافت نموده و هیچ گونه ادعایی در آینده از وی مسموع نخواهد بود وهمچنین تمامی خیارات متصوره از جمله خیار غبن فاحش را نیز از خود سلب و ساقط می نمایید.
توجه نمایید برای اینکه بتواند سند قوی تر داشته باشید حتما این قرارداد را با تمام مفاد آن در دفترخانه اسناد رسمی ثبت نمایید که اصولا برای ثبت آن بهتر است این قرارداد در قالب سند صلحنامه تنطیم شود البته ما برای شما نمونه قرارداد انتقال یا واگذاری حواله خودرو آورده ایم ولی به جهت اینکه سرمایه خود را حفظ کنید و ریسکی دچار نشود بهتر است برای انعقاد قرارداد انتقال یا واگذاری حواله از وکیل متخصص امور قرارداد مشورت بگیرید.
برچسب های مرتبط
نمونه قرارداد صلح واگذاری تعداد مشخص از سهام شرکت
قرارداد صلح واگذاری سهام شرکت برای راحتی همراهان گرامی فایل نمونه صلح واگذاری سهام شرکت، توسط تیم تنظیم قرارداد
نمونه قرارداد خرید و فروش خودرو _ قولنامه ماشین
قرارداد خرید و فروش خودرو برای راحتی همراهان گرامی فایل نمونه قرارداد خرید و فروش خودرو، توسط تیم تنظیم
نمونه قرارداد پیش خرید پیش فروش خودرو
قرارداد پیش خرید و فروش خودرو برای راحتی همراهان گرامی فایل نمونه قرارداد پیش خرید و فروش خودرو ،
5 پاسخ
سلام سال ۹۷ با تنظیم قرارداد واگذاری حواله خودرو(مانند نمونه بالا) حواله خودرو تیوولی را فروختم و وکالت کاری هم دادم. در سال ۱۴۰۰ با تاخیر ۲ سال نمایندگی اعلام کرد برای تحویل خودرو به قیمت روز مراجعه کنید من هم عین پیام را به خریدار حواله دادم و ایشان گفت مابه التفاوت قیمت را ندارم حالا پس از شش سال دادگاه رای به محکومیت تضامنی من و رامک خودرو به تحویل خودرو مدل روز داده است. لطفا راهنمایی کنید.
با درود اگر رای قطعی نشده است ، نسبت به آن تجدیدنظرخواهی کنید.اگر در توافقات اولیه تصریح شده باشد که مبلغ علی الحساب هست ، شرکت می تواند دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان طرح کند و یا شما پس از پرداخت می توانید از شرکت بگیرید.با توجه به اینکه موضوع فروض مختلفی دارد و بر اساس قرارداد های موجود ، شرایط متفاوت می شود ، پیشنهاد می کنیم از وکیل مشاوره دریافت نمائید.
ممنون از اطلاعاتتون خیلی خوب بود
خواهشمندیم . با آرزوی موفقیت روز افزون برایتان
بسیار عالی