موسسه حقوقی اترس
وکیل شهرداری پایه یک

وکیل شهرداری

تماس با وکیل متخصص دعاوی با شهرداری

وکیل شهرداری در موسسه حقوقی اترس ، وکیل پایه یک دادگستری متخصص امور و کمیسیون های شهرداری میباشد.

شهرداری ها مسئول مدیریت و رسیدگی امور مربوط به مردم و اموال عمومی در شهر خود میباشد. از این قبیل مسائل میتوان به یکی از مهمترین آنها که ساختمان سازی هست به عنوان نمونه اشاره کرد.

این مرجع اداری بر اساس قانون شهرداری مصوب ۱۳۳۴ تاسیس شده است و با آخرین اصلاحات آن که در سال ۱۳۹۲ صورت گرفته است در حال ادامه فعالیت خود میباشد.

دستور کار این مرجع اداری بر اساس قانون نامبرده و همچنین مصوبات دولت که در قالب شیوه نامه ابلاغ میشود تعیین خواهد.

در برخی از موارد ممکن است افراد قوانین پیش بینی شده در این قوانین و مقررات را رعایت نکرده باشند که از طریق مراجع رسیدگی شهرداری مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند به و از سوی مقام صالح بررسی خواهد شد.

برای اینکه در این دسته از دعاوی به صورت کامل بتوانید از حقوقی و منافع خود دفاع نمایید و از تضییع آن جلوگیری نمایید بهتر است به سراغ وکلای متخصص شهرداری بروید. در ادامه این گفتار که توسط وکلای اترس تهیه شده است به بیان پرونده های مربوط به این حوزه و همچنین مشخصات وکیل شهرداری اشاره خواهیم کرد.

وکیل شهرداری کیست؟

وکیل به شخصی گفته میشود که علاوه بر داشتن دانش حقوقی دارای مجوز قانونی کار وکالت از سوی کانون وکلای دادگستری باشد.

هر وکیل دارای یک شماره پروانه وکالت مخصوص به خود میباشد که افراد میتوانند با جست و جوی آن در سایت مربوطه اطلاعات وکیل خود را مشاهده کنند.

وکیل شهرداری به وکیلی گفته میشود که علاوه بر داشتن این مجوز، به صورت تخصصی نسبت به قوانین و مقررات و همچنین آئین نامه هایی که در این زمینه تصویب میشود اشراف کامل داشته باشد.

دانش وکیل شهرداری به قوانین این حوزه باید به روز باشد زیرا یکی از خاصیت های قوانین شهرداری ها این است که همواره در حال تغییر است. برای مثال در یک پرونده ممکن است تمامی راه های دفاع بسته باشد اما با اجرایی شدن یک مصوبه از سوی شهرداری راهی برای دفاع از حقوق و منافع موکل به وجود بیاید و وکیل بتواند از آن به بهترین شکل استفاده نماید.

مهمترین دعاوی مربوط به شهرداری

دعاوی مربوط به شهرداری ممکن است که انواع مختلفی داشته باشد اما همگی دارای یک وجه مشترک هستند و آن هم این است که یکی از طرفین آن حتما شهرداری است.

وکیل شهرداری میتواند در این دعاوی از حقوق شما دفاع نماید. دسته بندی آنها به شرح ذیل است:

پرونده های ساختمانی:

مواردی مانند صدور پروانه ساختمان، تخلفات ساختمانی و کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

پرونده های عوارض:

عوارض ساخت، عوارض تابلو و تبلیغات، عوارض اصناف و مشاغل و کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری

دعاوی قراردادی:

در قراردادهایی که یکی از طرفین آن شهرداری باشد این قبیل دعاوی مطرح میشود مانند قراردادهای این مرجع با اشخاص و برای نمونه قراردادهای پیمانکاری

پرونده های مربوط به تصرف:

دعاوی مانند رفع ممانعت از حق زمانی که شهرداری سبب تضییع حق افراد شده است.

پرونده های کیفری:

دعوای تخریب ساختمان در نتیجه اقدامات شهرداری یا ضرب و جرح افراد با کارمندان شهرداری از پر تکرار ترین دعاوی کیفری در این زمینه میباشند.

بهترین وکیل شهرداری تهران

مرجع رسیدگی در شهرداری ها کجاست؟

همانطور که میدانید شهرداری یک مرجع اداری هست اما بر اساس قانون وظیفه رسیدگی به دعاوی که به برخی از آنها در بالا اشاره کردیم در صلاحیت این مرجع میباشد.

کمیسیون ها و شوراهایی که در قانون مشخص شده اند، هر کدام وظیفه رسیدگی به یکی از این دعاوی را دارند. توجه داشته باشید که حضور وکیل در چنین پرونده هایی میتواند تاثیر مستقیمی بر نتیجه رای آن کمیسیون داشته باشد.

برای مثال وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری به شما کمک میکند تا از تخلفاتی که شهرداری به ساختمان شما وارد ساخته است رهانیده شوید و همین مسئله کمک زیادی در سرشکن کردن هزینه های ساخت و ساز برای شما خواهد داشت و همچنین به سرعت میتوانید مجوزهای لازم را دریافت کرده و در نتیجه تاخیر در دریافت آنها متحمل ضرر و جریمه های سنگین نشوید.

از مهمترین این شوراها و کمیسیون ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمیسیون ماده ۱۰۰ برای جلوگیری از هرگونه اقدام بدون دریافت مجوز قانونی.
  • کمیسیون ماده ۹۹ برای جلوگیری از عملیات های ساختمانی خارج از محدوده در نظر گرفته شده است.
  • کمیسیون ماده ۷۷ که در خصوص حل اختلاف میان مودی عوارض و شهرداری تعیین شده است.
  • کمیسیون ماده ۵ که به صورت خاص به نظارت بر مسائل شهری میپردازد.

نحوه اعتراض به آرای کمیسیون های شهرداری

همانطور که از ابتدای این گفتار نیز اشاره کردیم این کمیسیون ها یک مرجع اداری برای حل اختلاف هستند. پس در نتیجه نمیتوان برای اعتراض به آرای صادر شده از سوی این مرجع به برای قضایی مراجعه کرد.

پس برای شکایت از آرای صادره از کمیسیون های شهرداری باید به سراغ عالی ترین مرجع اداری یعنی دیوان عدالت اداری بروید. رسیدگی در این دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری و تنها با تنظیم و ارائه دادخواست انجام میگیرد و سپس مورد بررسی قضات دیوان واقع میشود.

این رسیدگی غیر حضوری ایجاب میکند که حتما تنظیم لوایح اعتراض خود را به وکیل متخصص دیوان عدالت اداری بسپارید تا بتوانید نتیجه مطلوب خود در نتیجه اعتراض را دریافت کنید.

هزینه اخذ وکیل متخصص شهرداری

هزینه اعلامی از سوی وکلای دادگستری با توجه به مسائل مختلفی از قبیل کیفیت ارائه خدمات و همچنین موارد و شرایط مربوط به پرونده اشخاص تعیین میشود. به همین دلیل است که مبلغ مشخصی در این خصوص وجود ندارد و هر پرونده با پرونده های دیگر متفاوت است.

برای اطلاع از حق الوکاله وکلا در دپارتمان تخصصی شهرداری موسسه حقوقی مجاز اترس، میتوانید با شماره تماس های این موسسه که در انتهای صفحه درج شده است تماس بگیرید تا همکاران ما با دریافت اطلاعات پرونده از شما هزینه وکالت را اعلام نمایند.

شماره وکیل پایه یک دادگستری متخصص شهرداری

همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل شهرداری مالی در دپارتمان حقوق اسناد و اراضی موسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .

همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی در شهر تهران  هماهنگی های لازم را انجام دهید.

نتیجه‌گیری :

دعاوی شهرداری از جمله دعاوی مهم در زندگی هر شخص میباشد که میتواند نقش تعیین کننده ای برای آینده وی ایفا کند. همین مسئله هست که ریسک آنها را بالا برده و سبب لزوم استفاده از وکیل شده است. وکیل خوب میتواند هم با راهنمایی های خود و هم با دفاعیاتی که در جلسات رسیدگی انجام میدهد، حقوق و منافع تضییع شده موکل خود را احیا نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *