وکیلدادگستری برای استارتاپ

وکیل استارتاپ ها

تماس با وکیل متخصص حوزه استارتاپ ها

وکیل استارتاپ در موسسه حقوقی اترس ، وکیل پایه یک دادگستری متخصص کسب و کار میباشد.

با پیشرفت جوامع و تکنولوژی امروزه شاهد رشد روزافزون کسب و کارهای اینترنتی هستیم که این قبیل کسب و کارها اگر با داشتن ایده ای خاص پا به عرصه تجارت بگذارند به نام استارتاپ شناخته میشوند. اینکه استارتاپ ها چه چالش های حقوقی دارند ، مبحث مفصلی است که قبلا به آن پرداخته ایم .

در کشور ایران نیز امروزه مشاهده میکنیم به خصوص در شهر تهران شرکت هایی که دارای ایده نو هستند به فعالیت های گسترده میپردازند و در طول زمان نیز توسعه پیدا میکنند. به دلیل اینکه این دسته از کسب و کارها به تازگی بروز و ظهور پیدا کرده اند، قوانین مدونی در این حوزه وجود نداشته و همین مسئله سبب بروز مشکلات عدیده ای برای آنها میگردد.

بهترین اشخاصی که میتوانند با دانش و تجربه خود به ایمن بودن در مسائل حقوقی این کسب و کار ها کمک کنند وکیل دادگستری متخصص کسب و کار هست که در زمینه استارتاپ ها به جمع آوری دانش تخصصی پرداخته اند و به همین سبب تجربه کاری مفیدی در این حوزه دارند.

این افراد میتوانند به خوبی برای جلوگیری از بروز مشکلات تدابیری بیاندیشند و در زمان بروز مشکلات بهترین راهکارها را برای بروز از بحران پیشنهاد کنند.

وکیل استارتاپ کیست؟

حقوقدانان برای اینکه بتوانند خدمات حقوقی خود را به طور مستقل به اشخاص حقوقی و حقیقی ارائه دهند باید در ابتدا مجوز کار در این زمینه را از کانون وکلای دادگستری یا قوه قضائیه دریافت نمایند.

در گذشته وکلا پس از اخذ پروانه وکالت خود در بیشتر زمینه ها به فعالیت می پرداختند اما امروزه با تخصصی شدن حوزه های وکالت دیگر کمتری وکیلی هست که در زمینه های مختلف فعالیت کند.

یکی از حوزه هایی که امروزه به دلیل تقاضای زیاد مورد توجه وکلا قرار گرفته است فعالیت در زمینه استارتاپ ها میباشد.

چنین وکیلی باید نسبت به قوانین تجارت، تجارت الکترونیک، قوانین حوزه قراردادها و دیگر قوانین خاص این حوزه اشراف کامل داشته باشد.

اولین سوالی که افراد در هنگام عملی کردن ایده خود دارند این است برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چه اقدامی باید انجام دهیم؟

برای اینکه بتوانید به پاسخ درست و قانونی این سوال دست پیدا کنید لازم است که از وکیل استارتاپ ها مشاوره حقوقی دریافت کنید تا ایشان علاوه بر ارائه مسیر راه اندای کسب و کار اینترنتی، راسا برای اقدامات پیچیده آن عمل کند و تا انتهای این مسیر با شما همراه باشد تا با انجام برخی اشتباهات کوچک در آینده با چالشهای بزرگ روبرو نشوید.

وکیل متخصص برای تنظیم قرارداد NDA

وکیل متخصص حوزه استارتاپ چنین بیان داشته است که یکی از موضوعات مهمی که موسسین شرکت های استارتاپی باید به آن بیاندیشند تنظیم قرارداد NDA یا قرارداد محرمانگی میباشد.

از آنجایی که حیات استارتاپ ها به حفظ ایده به خصوصی که دارند وابسته است یکی از مهمترین اقدامات در هنگام جذب نیرو برای آنها انعقاد قرارداد محرمانگی میباشد.

امضای چنین قراردادی به آنها این امکان را میدهد که در صورت نیاز، دسترسی لازم به اطلاعات محرمانه را بدهند و از عدم افشای خیالی آسوده داشته باشند و از محرمانگی آن حفاظت کنند

. تنظیم چنین قراردادی به دلیل پیچیدگی ها موجود در آن لزوما از سوی وکیل صورت بگیرد به دلیل اینکه پیش بینی برخی اتفاقات تنها در صورت داشتن تجربه امکان پذیر است.

همچنین مزیتی که تنظیم چنین قراردادی از سوی وکیل برای افراد خواهد داشت این است که ضمانت اجراهایی که در صورت افشای اطلاعات محرمانه پیش بینی میشود باید به نحوی تنظیم و پیش بینی شود که در سریع ترین حالت ممکن بتوان از آنها برای جلوگیری از گسترش ضرر استفاده کرد و همچنین کفاف ضررهای وارده را بدهد. برای این کار تنها لازم است که با وکیل این حوزه تماس بگیرید.

انواع خدمات وکیل استارتاپها چیست؟

وکلا در حوزه کسب و کارهای اینترنتی و استارتاپ ها مانند هر حوزه ی دیگری تمامی خدمات حقوقی را ارائه میدهند. اما نکته ای که در این بین وجود دارد این است که مسائل و مشکلات حقوقی با موضوعات مختلف، هر یک نوعی از انواع خدمات را بیشتر مطالبه میکند.

برای مثال در مسائل حقوقی خانوادگی بیشتر خدمات حقوقی در قالب مشاوره و حضور در جلسات رسیدگی انجام میشود.

بیشتر خدمات حقوقی برای شرکت های استارتاپی از سوی وکیل به تنظیم قراردادهای مختلف آن معطوف میشود.

البته وکلا کمک های دیگری نیز به این دسته از کسب و کارها از قبیل مشاوره حقوقی کسب و کار، مدیریت مسائل حقوقی، پیگیری امور مالی در مراجع اداری و قضایی، طرح شکایت از طرف های قرارداد و… میکنند.

انواع خدمات وکیل استارتاپ

تنظیم قرارداد وستینگ برای استارتاپها توسط وکیل

یکی از موضوعاتی که امروزه زمانی که سخن از استارتاپ ها به میان می آید به ذهن افراد متبادر میشود قرارداد وستینگ سهام است. به دلیل اینکه در شرکتهای استارتاپی آورده ی سهامداران نقدی و غیر نقدی نیست و تنها از دانش و تخصص ویژه خود برای تاسیس چنین شرکتی استفاده کرده اند، شاید برای افراد مطلوبیت نداشته باشد که با چنین شرکتی که به تازگی قدم در راه پیشرفت گذاشته است همکاری کنند.

به همین دلیل قرارداد وستینگ برای ترغیب این افراد تضمین میکند که در صورت انجام تعهدات خود و همچنین رعایت شرایطی که در این قرارداد ذکر شده است، بخشی از سهام که مورد توافق طرفین است به او منتقل شود. به دلیل نو بودن موضوع چنین قراردادی و همچنین بالا بودن حساسیت و اهمیت آن برای طرفین لازم است که برای جلوگیری از بروز چالش با کارکنان خود، تنظیم چنین قراردادی را به وکلای پایه یک دادگستری بسپارید.

هزینه وکیل برای کسب و کارهای استارتاپی

هزینه همکاری با وکیل به دلیل اینکه آورده ی آنها از جنس خدمات میباشد دارای مبلغ مشخصی نیست که بتوان به صورت کلی آنرا بیان کرد و میزان هزینه آن با توجه به حجم و پیچیدگی هر مسئله تعیین میشود. اما برخی خدمات کوچک تر مانند تنظیم قرارداد و مشاوره حقوقی را میتوان هزینه مشخصی برای آن در نظر گرفت.

تنظیم قراردادها در زمینه کسب و کار توسط وکلای اترس به مبلغ ۳ میلیون تومان میباشد و هزینه مشاوره حقوقی از آنها به مدت ۲۰ دقیقه به مبلغ ۱۸۵ هزارتومان است.

توجه داشته باشید که به دلیل مجاز بودن موسسه حقوقی اترس ارائه تمامی خدمات از سوی وکلای پایه یک دادگستری صورت میگیرد.

شماره وکیل متخصص حوزه استارتاپ ها

همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل اجرای استارتاپ  در دپارتمان امور حقوق کسب و کارموسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .

همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی هماهنگی های لازم را انجام دهید.

 

نتیجه‌گیری :

به صورت کلی همراه بودن یک وکیل متخصص میتواند کمک شایانی به توسعه و پیشرفت یک شرکت استارتاپی کند زیرا با کاهش دادن خطراتی که آنرا تهدید میکند تمرکز بر روی بخش فناورانه قرار گرفته و از هدر رفتن سرمایه های مجموعه جلوگیری میشود.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند