تماس با وکیل متخصص امور داوری
وکیل داوری در موسسه حقوقی اترس ،وکیل پایه یک دادگستری متخصص حوزه قرارداد میباشد.
امروزه با توجه به حجم زیادی که در دستگاه قضایی در حال رسیدگی میباشد ممکن است که زمان زیادی از طرفین دعوا بگیرد تا به صدور رای نهایی از سوی دادگاه منتهی شود.
به همین دلیل یکی از اتفاقاتی که در حال رخ دادن است رجوع به داوری میباشد. داوری به معنی این است که طرفین یک قرارداد یا دو شخصی که با یکدیگر مشکل حقوقی دارند در ضمن شرط داوری شخص یا اشخاصی را به عنوان داور معین میکنند که این فرد به اختلافات آنها رسیدگی کرده و مبادرت به صدور رای نماید. حل اختلافات در مرجع داوری بسیار سریعتر از مراجع قضایی صورت میگیرد به همین علت شاهد رشد روزافزون رجوع به این مرجع هستیم.
وکیل داوری یک حقوقدانی است که دارای پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری میباشد و همچنین تبحر خاصی در دعاوی مربوط به داوری دارد و همچنین با دانش تخصصی و تجربه کاری که در این زمینه داشته است میتواند یاری رسان شما در مراحل مختلف رسیدگی در مرجع داوری باشد.
وکیل داوری در شهر تهران
به این دلیل که سرعت عمل در امور تجارتی دارای اهمیت زیادی میباشد و نمیتوانند مدت ها منتظر رای دادگاه باشند و ممکن است حتی در صورت ذی نفع بودن در رایی که از دادگاه صادر میشود اجرای موضوعی که خواسته دعوا بوده دیگر چندان مطلوبیتی برای آنها نداشته باشد بیشترین تعداد مراجعه به داور در میان تجار است.
از آنجایی مرکز اصلی مدیریت بیشتر شرکتهای تجاری در شهر تهران است و یا حداقل یکی از دفاتر مهم شرکتهای تجاری در این شهر میباشد منطقی است که طرفین اگر داوری را انتخاب میکنند در این شهر باشد. دفاع از حقوق و منافع در زمان رسیدگی داور نیاز به تخصص حقوقی دارد و اگر این تخصص در شخص وجود نداشته باشد ممکن است در صورت صدور رای از طرف داور متحمل ضررهای زیادی شود.
وکیل داوری در شهر تهران با تجربه موثری که در این زمینه دارد میتواند با سرعت بخشیدن به اجرای رای داوری بسیاری از ضررهای شما را جبران کند و یا از بروز ضررهای هنگفت جلوگیری کند. همچنین در اثنای رسیدگی و صدور رای نیز میتواند نقش بسیار موثری را ایفا کند.
نقش وکیل در مراحل رسیدگی داور
شخص یا اشخاصی که به عنوان داور در نظر گرفته شده اند در چندین مرحله به پرونده رسیدگی مینمایند اما باید بر اساس قانون ظرف مدت سه ماه از ارجاع پرونده، داور مبادرت به صدور رای نماید مگر اینکه طرفین به صورت کتبی برای مدت زمان کمتر یا بیشتری به توافق رسیده باشند.
در مرحله اول زمانی که پرونده به داوری سپرده شد ارائه لوایح، دلایل و مستندات زیر نظر شخص داور صورت میگیرد و هر زمان که لوایح را کافی برای تصمیم گیری دید میتواند رای صادر نماید.
در مرحله دوم داور اگر تشخیص دهد میتواند جلسه استماع دلیل یا همان رسیدگی تشکیل دهد و از طرفین دعوت کند تا در آن زمان بیایند و از حقوق و منافع خود دفاع نمایند.
در این دو مرحله به همراه داشتن یک وکیل متخصص در امور داوری میتواند در تنظیم لایحه و دفاع شفاهی در حضور داور تاثیر مستقیمی بر روی رای داور به نحوی که سود شما را تضمین کند داشته باشد.
پس از گذشت این مراحل در مرحله سوم داور رای صادر میکند. پس از صدور رای نهایی از طرف داور وکیل نقش پر رنگ تری ایفا میکند.
به این صورت که اگر اشتباهی از طرف داور صورت گرفته باشد یا خود داور صلاحیت رسیدگی را نداشته باشد میتواند با تنظیم دادخواست در دادگاه درخواست ابطال رای داور را از مقام قضایی بخواهد.
ویژگی های وکیل در حوزه داوری
اولین موضوعی که باید به آن توجه کنید این است شخصی که به آن وکالت میدهید برای انجام امور خود حتما دارای پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری باشد زیرا با این موضوع میتوانید صلاحیت علمی و اخلاقی وی را مورد بررسی قرار دهید.
نکته دوم اینکه وکلای داوری باید نسبت به دیگر وکلا دانش گسترده تری به زمینه های مختلف حقوقی داشته باشند زیرا موضوعاتی که به داوری ارجاع داده میشود بسیار متنوع اند.
همچنین در بین وکلایی که برای داوری اتخاذ میشوند، وکلای ابطال رای داوری باید دارای هوش و ذکاوت بالایی باشند و همینطور تجربه کار در این حوزه را داشته باشند زیرا ممکن است برای رایی که بر علیه شما صادر شده است نکته ریزی وجود داشته باشد که در صورت توجه به آن بتوان ابطال آنرا را از دادگاه خواست و این پرونده را دوباره ولی اینبار در مراجع قضایی یا نزد داوری دیگر به جریان انداخت که این مسئله شانس پیروزی شما را بالا میبرد.
در صورت عدم بی طرفی داور چه باید کرد؟
یکی از نکاتی که در خصوص داور وجود دارد این است که در رابطه با داور مانند قاضی دادگاه باید اصل بی طرفی و استقلال آن جاری باشد.
اگر این اصول رعایت نشده باشد میتواند دستاویزی مورد سوء استفاده یکی از طرفین قرار گیرد.
ماده ۲۳ آئین نامه ارائه خدمات مرکز داوری و همچنین ماده۴۶۹ قانون آئین دادرسی مدنی به شرایطی اشاره میکنند که اصل بی طرفی و استقلال داور را زیر سوال میبرند.
وکیل داوری با اشراف کاملی که بر قوانین دارد میتواند برای احراز این موضوع به قوانین رجوع کرده و تفسیری درست از آنها ارائه دهد و اگر داوری که رایی علیه شما صادر کرده که در آن مغرضانه تصمیم گرفته است میتوانید با مراجعه به وکیل درخواست ابطال آن رای را در دادگاه ثبت نمایید.
هزینه اخذ وکیل برای دعاوی در داوری
موسسه حقوقی اترس با توجه به این خود یکی از مراکز ارائه دهنده خدمات داوری میباشد تخصص و تجربه ویژه ای در این زمینه را دارا میباشد.
بهترین اقدامی که شما میتوانید انجام دهید سپردن پرونده خود به وکیلی است که خود تجربه داوری دارد میباشد که موسسه حقوقی مجاز اترس سرآمد آنهاست.
هزینه وکالت در پرونده های داوری به موضوع مورد داوری و همچنین پیچیدگی موجود در پرونده بستگی دارد که میتوانید با مراجعه به بخش تعرفه خدمات حقوقی از آن مطلع شوید.
شماره وکیل داوری
همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل حوزه داوری در موسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .
همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی داوری هماهنگی های لازم را انجام دهید.
نتیجهگیری :
به صورت کلی اگر در نتیجه رای داور حکمی بر علیه شما به صورت ناعادلانه صادر شد لازم نیست نگران باشید و فقط کافیست با یکی از راه های ارتباطی موسسه اترس مشکلات خود را با ما در میان بگذارید تا با راهنمایی های وکلای داوری ما بتوانید از حقوق خود دفاع نمایید.