موسسه حقوقی اترس
وکیل تمکین در دادگاه خانواده

وکیل تمکین

تماس با وکیل برای تمکین زوجه

وکیل تمکین در موسسه حقوقی اترس ، وکیل پایه یک دادگستری متخصص حقوق و دعاوی خانواده  است.

در پی عقد نکاح ممکن است مشکلاتی برای زوجین به وجود بیاید. یکی از مشکلات که امروزه تعداد زیادی از پرونده های موجود در دستگاه قضایی که مربوط به خانواده است را تشکیل میدهد مربوط به دعاوی الزام به تمکین میباشد که از طرف زوج و به طرفیت زوجه مطرح میشود.

تمکین به دو معنی وجود دارد. تمکین به معنی عام یعنی حسن رفتاری که زوجه باید با همسر خود داشته باشد و همچنین باید از دستورات مشروع زوج اطاعت نماید. 

تمکین خاص نیز به معنی رفع نیاز زوج با برقراری رابطه جنسی میباشد. اگر هریک از این دو حالت برای زوج پیش آمد میتواند توسط وکیل تمکین در دادگاه دعوای الزام به تمکین اقامه نماید که معمولا این دعوا زمانی مطرح میشود که زوجین در اثنای طلاق هستند و زوج در مقابل دعوای نفقه آنرا مطرح میکند.

آیا در صورت عدم تمکین مهریه تعلق میگیرد؟

مهریه از دسته حقوق مالی عقد نکاح است که از زمان امضای این عقد بر ذمه زوج قرار میگیرد.

به همین دلیل مهریه از زمان جاری شدن عقد به زوجه تعلق میگیرد حتی اگر تمکین از سوی او صورت نگیرد.

در ادامه به بحث درباره اثرات عدم تمکین بدون دلیل موجه میپردازیم اما مهریه از دسته مسائلی هست که حتی اگر خودداری از تمکین زوجه بدون هیچ دلیلی باشد باز هم به وی تعلق میگیرد.

باز هم در صورت داشتن ابهامات در این زمینه لازم است که به یک وکیل مهریه حرفه ای و خوب مراجعه نمایید تا با روشن سازی مسئله شما بهترین راهکارها را ارائه دهد.

وکیل تمکین در دعوای زن و شوهر

چه زمان هایی امکان عدم تمکین وجود دارد؟

در برخی موارد که از قبل در قانون و منابع فقهی پیش بینی شده است که امکان عدم تمکین برای زن هست و زوج نمیتواند الزام آنرا بخواهد. این موارد از قرار ذیل است:

 اگر برای زوجه مانع شرعی حیض،روزه واجب، اعتکاف واجب و احرام وجود داشته باشد.

 زوجه با اذن و اجازه ی همسر خود به سفر رفته باشد

برای زوجه زندگی کردن و سکونت در منزل زوج سبب ترس از آسیب بدنی، ضرر مالی یا شرافتی باشد که در این صورت میتواند از تمکین امتناع ورزد.

اگر زوج دارای بیماری های مقاربتی باشد که در صورت نزدیکی این بیماری ها به زوجه انتقال یابد.

اگر خود مرد هیچ تلاشی برای امرار معاش یا پرداخت نفقه به زن نداشته باشد و تنها درخواست تمکین از سوی زن کند، زن میتواند در برابر درخواست وی از تمکین خودداری کند.

اگر زوجه بیمار باشد و در صورت نزدیکی این بیماری تشدید شده و سلامت جسمانی او را به خطر بیاندازد.

با توجه به این توضیحات و اثبات و احراز این مسائل نیازمند این هستیم که از راهنمایی های یک وکیل متخصص امور خانواده کمک بگیریم تا نزد قاضی دادگاه بتوانیم از حقوق خود دفاع نماییم.

اثرات عدم تمکین زوجه چه میباشد؟

از نظر وکیل تمکین ،مهمترین اثری که دارد این است که از زمانی که این امتناع از سوی زوجه صورت گیرد، زن ناشزه نامیده میشود و از همان تاریخ به وی نفقه تعلق نمیگیرد.

اما این در صورتی است که زوج به تمام تعهدات خود عمل کرده باشد و امرار معاش را برای زوجه فراهم نموده باشد. یکی از شروط ضمن عقد نصف شدن اموال در زمان جدایی زوجین است.

حال اگر زوجه حسن رفتار نداشته باشد یا از همسر خود تمکین ننماید در صورتی درخواست طلاق از سوی مرد در دادگاه صالح ارائه شود زوجه از دریافت نصف اموال محروم خواهد شد.

همچنین دیگر آثار منفی خودداری از تمکین بدون داشتن دلیل موجه که در تیتر بالا توضیح دادیم میتوان به محرومیت از اجرت المثل ایام زوجیت و همچنین امکان ازدواج مجدد مرد اشاره کرد.

برای الزام به تمکین چه اقداماتی لازم است؟

در ابتدا زوج برای اینکه دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین از طرف زوجه در دادگاه ارائه دهد باید با یک وکیل خانواده مشورت نماید تا مشخص شود که شرایط این مسئله با توجه به اتفاقاتی که در زندگی آنها رخ داده است وجود دارد یا خیر.

در صورت احراز این شرایط توسط وکیل تمکین خود به کمک وی اقدامات لازم در دادگاه صالحی که به شما معرفی میکنند را انجام دهید و با توجه به استناد به قوانین و استدلال هایی که از سوی وکیل متخصص انجام میگیرد ادعای خود را به اثبات برسانید.

در ابتدا باید دادگاه وجود رابطه زوجیت را با ارائه سند ازدواج اثبات نمایید و در مرحله دوم با ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه ملک به قاضی دادگاه اثبات نمایید که شما زمینه امرار معاش برای همسر خود را فراهم کرده اید.

در این صورت مواردی که به تعهدات شما مربوط بوده است را نزد قاضی محرز نموده اید. سپس با ارائه و تنظیم  اظهارنامه دعوت رسمی از همسر خود مبنی بر بازگشت به منزل مشترک و همچنین ارائه مدارک یا شهادت شهود عدم تمکین همسر خود را نزد مقام قضایی احراز و اثبات نمایید. در این صورت است که میتوانید برای صدور رای مطلوب منتظر باشید.

وکیل دادگاه تمکین

هزینه وکیل تمکین

موسسه حقوقی اترس به موکلین خود در زمینه های مختلف و به طرف متنوع ارائه خدمات مینماید.

به همین دلیل است که میتوانید از ابتدای مشکلات حقوقی خود که برگزاری جلسه مشاوره با وکیل است تا انتهای آن که سپردن انجام امور پرونده به وکیل تمکین که وکیل پایه یک دادگستری میباشد موسسه اترس را در کنار خود داشته باشید.

از آنجایی که موسسه حقوقی مجاز اترس دارای دپارتمان حقوقی مستقلی برای پرونده های مربوط به خانواده است میباشد و وکلای با تجربه ای در کنار یکدیگر با بحث و بررسی بر سر پرونده شما دست به اقدامات لازم میزنند میتوانید با خیالی آسوده از میزان کیفیت ارائه خدمات امور وکالتی خود را به ما بسپارید.

انجام امور وکالتی در خصوص دعاوی خانواده به صورت کلی به مبلغ سی و پنج میلیون تومان میباشد.

اما در خصوص اطلاع از هزینه دعوای الزام به تمکین لازم است که با شماره تماس های موسسه اترس با همکاران ما ارتباط گرفته و از میزان آن مطلع شوید.

  • حق الوکاله پرونده دعاوی خانواده ۳۵ میلیون تومان

شماره وکیل تمکین

همراهان گرامی از طریق شماره تلفن های درج شده میتوانید با وکیل تمکین در دپارتمان امور حقوق خانواده موسسه حقوقی اترس در ارتباط باشید .

همچنین با تماس با شماره ۹۱۳۰۴۸۰۰-۰۲۱ میتوانید ، برای مشاوره حقوقی هماهنگی های لازم را انجام دهید.

نتیجه‌گیری :

به صورت کلی بهره مندی از خدمات وکیل میتواند میزان زیادی در آسان شدن و کوتاه شدن مسیرهای قضایی به شما کمک کند به ویژه در پرونده های مخصوص به خانواده که دارای تنش زیاد و حساسیت بالایی هستند حضور یک شخص مسلط میتواند آرامش بخش باشد تا با خیالی آسوده تر اقدامات خود را پیگیری نمایید.

مشاوره حقوقی خیانت زن توسط وکیل پایه یک

مشاوره حقوقی خیانت زن

فرم ثبت درخواست مشاوره حقوقی خیانت زن تماس برای مشاوره حقوقی پرونده خیانت زن مشاوره حقوقی موضوع خیانت زن

حضانت فرزند با چه کسی است

حضانت فرزند

حضانت فرزند : در فرهنگ جامعه ما نگهداری و تربیت فرزند از اهمیت زیادی برخوردار است. قانون نیز از

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موسسه حقوقی اترس

با عضویت در خبرنامه از مطالب حقوقی مفید به صورت رایگان بهره مند شوید و از جشنواره ها و تخفیفات زودتر از بقیه باخبر شوید.

عضویت در خبرنامه

مشاوره حقوقی مشتریان