خدماتتخصصی مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی

بسیاری از افراد دوراندیش ، ریسک های حقوقی و هزینه های آینده خود را از طریق مشاوره کاهش میدهند .

بیشتر اقدامات حقوقی می بایست در زمان قانونی خود انجام شوند و مشاوره می تواند این آگاهی را به اشخاص دهد که اقدامات صحیح حقوقی متناسب خود  را  در زمان های قانونی لازم انجام دهند .

سوالی که مطرح می شود این است که مشاوره چگونه ریسک های شما را کاهش میدهد ؟

در اینجا ذکر یک مثال مفید به نظر می رسد .فرض کنید دلایل و مدارکی  که شما برای اثبات حق خود دارید ضعیف است و در طول مشاوره مطلع می شوید که مصلحت در سازش با طرف مقابل هست .

هرچند ممکن است مصالحه با طرف مقابل خود را در یک مقطع زمانی ، به ضرر خود بدانید اما وقتی ادامه دعوی موجب خسارت بیشتری گردد ، طبیعتا انتخاب ضرر کمتر منطقی تر است .

از سوی دیگر در مشاوره این موضوع بررسی می شود که  دعوی احتمالی تا چه میزان ، شانس پیروزی دارد و تصمیم گیری در مورد طرح یا عدم طرح دعوی  راحت تر می شود.

همچنین در مشاوره ، با بررسی ابعاد مختلف ؛ این موضوع مشخص می گردد  که در صورتیکه مصلحت بر طرح دعوی تشخیص داده شود ، چه شکل و قالب دعوی حقوقی موثرتر است.

حال که با  اهمیت مشاوره آشنا شدیم 

سوال مهم این است که مشاوره حقوقی چیست ؟

آیا هر پرسش و پاسخ حقوقی مفید است و ریسک ها و هزینه های بعدی شما را کاهش میدهد ؟

و یا در برخی موارد ممکن است مشاوره غلط ، گمراه کننده باشد و اتفاقا هزینه های بیشتری را به شما تحمیل کند.

مهمترین نکته مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی چیست

مشاوره حقوقی به معنی طرح موضوع حقوقی به شخص صاحب صلاحیت(وکیل دادگستری) و بررسی ابعاد مختلف موضوع توسط مشاور و روشن کردن زوایای گزینه های پیش رو و ارزیابی منافع و ریسک های حقوقی هر  یک از گزینه ها .

بر اساس این تعریف ، وکیل دادگستری از موضوع و مدارک و دلایل مطلع می شود و بر اساس دانش حقوقی و تجربه وکالتی ای که دارد بهترین گزینه ها را پیشنهاد میکند.

از چه کسی مشاوره حقوقی بگیریم

گفته شده است که مشاوره خوب ، خوب است اما مشاوره بد، خیلی خیلی بد است. تجربه نشان داده است افرادی که مشاوره گمراه کننده دریافت نموده اند ، به مراتب نسبت به کسانی که هیچ مشاوره ای دریافت نکرده اند ، متحمل خسارات بیشتری شده اند.

مطابق قانون تنها وکیل دادگستری می تواند مشاوره حقوقی دهد . به خاطر جلوگیری از خسارات شهروندان ، قانونگذار در ماده ۵۵ قانون وکالت برای افرادی که وکیل دادگستری نیستند و خود را به عنوان مشاور حقوقی معرفی میکنند  ،مجازاتِ تا شش ماه حبس تعیین نموده است.

از چه کسی مشاوره حقوقی بگیریم

اگر هزینه مشاوره را زیاد می دانید

 خود را برای هزینه های بیشتر آماده کنید

انواع مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی حضوری

قدیمی ترین نوع مشاوره حقوقی ، مراجعه متقاضی  به دفتر وکالت و یا موسسه حقوقی مجاز می باشد.

چنانچه میخواهید در مورد تفاوت موسسه حقوقی مجاز  با دفتر وکالت بیشتر بدانید میتوانید به این مقاله مراجعه فرمایید

حسن مشاوره حضوری این است که اولا با مراجعه حضوری به محل مشاوره ، از قانونی بودن شخص مشاوره دهنده اطمینان بیشتری حاصل می کنید و دوما به لحاظ حضوری بودن جلسه مشاوره ، تبادل پیام های ارتباطی ، بهتر و کامل تر انجام می پذیرد.

مشاوره حقوقی آنلاین

منظور ما از مشاوره حقوقی آنلاین ، صرفا مشاوره های مبتنی بر گفتگو است مانند مشاوره بر بستر تماس صوتی و یا تصویری.مشاوره از طریق ارسال پیام (چت کردن) معمولا مفید نیست و به خاطر احتمال عدم انتقال کامل پیام های ارتباطی،ممکن است مشاوره گمراه کننده ارائه شود. مشاوره آنلاین دو ویژگی دارد :

اولا افراد نسبت به مشاوره تلفنی احساس امنیت بالاتری میکنند و دوما اینترنت این امکان را فراهم کرده است ، افراد در دورترین نقاط دنیا با کیفیت خوب و هزینه ارتباطی مقرون به صرفه گفتگو کنند .

افراد در برخی از شهرها به دلیل کوچک بودن و نزدیک بودن ارتباطات ، ترجیح میدهند مشاوره های خود را از وکلای شهرهای دیگر خصوصا وکلای شهرهای بزرگ مانند تهران دریافت نمایند و مشاوره آنلاین این بستر را به خوبی فراهم نموده است.

این نوع مشاوره پس از دوران همه گیری کرونا با اقبال بیشتر افراد مواجه شد و به نظر می رسد با توسعه تکنولوژی راه های ارتباطی ، به طرفداران آن افزوده شود.

مشاوره حقوقی تلفنی

مزیت مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره آنلاین نسبت به مشاوره حضوری این است که محدودیت های فاصله مکانی وجود ندارد و هزینه آن مقرون به صرفه تر است..

در حال حاضر تبلیغات زیادی در سطح شهر و یا فضای مجازی دیده می شود که مشاوره رایگان و یا با قیمت بسیار نازل انجام می دهند . تجربه نشان داده است که این مشاوره ها در قریب به اتفاق موارد، توسط افراد سودجوی غیر وکیل دادگستری و یا موسسات حقوقی غیر مجاز صورت می پذیرد و همانطور که توضیح دادیم مشاوره گمراه کننده بسیار هزینه آفرین است هر چند که رایگان صورت پذیرفته باشد.

پیشنهاد ما این است که مشاوره خود را از وکیل دادگستری متخصصی که میشناسید دریافت کنید و اگر وکیل دادگستری ای که در موضوع  شما متبحر نمی شناسید ، این موضوع را به یک موسسه حقوقی مجاز بسپارید

موسسه حقوقی اترس دارای دپارتمان تخصصی مشاوره  و با بهره گیری از وکلای متخصص در امور حقوقی مختلف بهترین راهکار های قانونی با رویکرد تعیین استراتژی برتر دفاع را به شما عزیزان ارائه می نمایند.

مدت زمان مشاوره بستگی به نیاز فرد متقاضی دارد، اما عموما یک ساعت میباشد

برای مشاهده تعرفه خدمات  مشاوره میتوانید در سایت ما به بخش تعرفه خدمات مراجعه فرمایید

بله، به جهت آنکه همکاران ما در موسسه دارای تخصص های متفاوتی میباشند. 

مورد مشاوره بر اساس تخصص هر وکیل صورت میگیرد

وکیل پایه یک دادگستری
وکیل پایه یک

وکیل دادگستری

وکیل دادگستری افراد مختلف جامعه خصوصا فعالان اقتصادی برای دریافت خدمات حقوقی از وکیل دادگستری ، همواره در جستجوی یک وکیل

ادامه مطلب »